La final de la Intercontinental, il·lusiona

La final de la Intercontinental, il·lusiona

Els blaugrana s’enfronten en les semifinals a un combatiu Boca Juniors amb l'única baixa del porter Dídac Plana (dissabte, 10h, Barça TV, Esport3 i Gol)

Amb l'única baixa ja coneguda del porter Dídac Plana, Barça i Boca s’enfronten aquest dissabte al Bangkok Arena amb un bitllet per a la final de la Intercontinental en joc (10h, Barça TV, Esport3 i Gol). Tots dos equips han aconseguit la classificació com a primers classificats dels Grup A i B respectivament. Els xeneizes ho van fer amb dues victòries davant Fath Sportif (0-3) i Chonburi (5-3), i els blaugranes amb un triomf davant el Shenzhen (4-1) i un empat davant el Corinthians (1-1). El qui guanyi s'enfrontarà a la final al vencedor de la semifinal brasilera entre Magnus i Corinthians.

Quarta semifinal per al Barça

En quatre participacions a la Intercontinental, el Barça només ha aconseguit classificar-se per a la final en una ocasió. Va ser en la seva primera participació al torneig, el 1997, quan els blaugranes van caure en el partit definitiu contra l'Inter de Porto Alegre de Tobías (4-2). En les altres dues semifinals, dues derrotes: davant Magnus el 1996 a la tanda de penals (3-3, 1-3); i davant Carlos Barbosa la temporada passada (3-1).

Boca, un equip atrevit

Per la seva banda, Boca Juniors ha confirmat en aquesta Intercontinental l'auge del Futsal Argentí després de l'èxit del triomf de l'albiceleste al Mundial de Colòmbia de 2016. "Boca Juniors m'ha sorprès bastant, segur que veurem una semifinal molt bonica i competida", ha assegurat Sergio Lozano a BarçaTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut