Dídac, baixa pel que resta de Copa Intercontinental

Dídac, baixa pel que resta de Copa Intercontinental

El jugador té una ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa dreta i serà substituït a la convocatòria oficial pel porter del filial Óscar de la Faya

El porter Dídac Plana es converteix en la primera baixa de la pretemporada blaugrana a causa d’una lesió muscular. Les proves han confirmat que el jugador té una ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa dreta i, de moment, es perd el que resta de Copa Intercontinental. L’evolució de la lesió en marcarà la disponibilitat per als propers partits. Recordem que el Barça afronta la final de la Supercopa contra ElPozo a Guadalajara el proper dissabte dia 7 de setembre i comença la lliga a Cartagena el cap de setmana següent.

Óscar de la Faya, el substitut

El porter del filial Óscar de la Faya serà el substitut de Dídac Plana en la convocatòria per al proper partit contra Boca Juniors. El jove porter madrileny, que és internacional en categories inferiors, forma part de l’expedició de 16 jugadors que s’han desplaçat a Bangkok i debutarà en una llista oficial. De la Faya, que ha fet tota la pretemporada amb el primer equip, té 19 anys i ha arribat aquest estiu al Barça procedent del Manzanares per jugar al Barça B sota les ordres de Xavi Closas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut