Local

Rojas es queda a les portes del diamant

Tot i haver-se col·locat primera amb el seu últim salt (14.74), la jamaicana Rickets ha aconseguit la seva millor marca personal per acabar emportant-se el diamant

Fins a l’últim salt no s’ha decidit la guanyadora de la lliga del diamant del triple. La blaugrana Yulimar Rojas ha estat a tocar d’emportar-se un títol que per ara se li resisteix. 

Un final amarg

Rojas ha començat amb un bon salt de 14.60 metres que l’han situada primera en la classificació, per davant de la jamaicana Rickets (14.58m) i la cubana Povea (14.49m). Després d’un nul en el segon intent, i una marca de 14.33m en el tercer, Rickets s’ha situat com a primera amb un registre de 14.72 metres. 

No ha estat fins a l’últim salt, el sisè, quan l’atleta del Barça s’ha pogut situar com a líder de la prova millorant només en dos centímetres el millor registre fins al moment. En l’últim salt del concurs però, Rickets ha volat sobre Zuric per vorejar els 15 metres (14.93m) i emportar-se el diamant.

Segon podi per a Rojas

Aquesta ha estat la segona ocasió en què la blaugrana es puja al podi de la Diamond League. Ara fa dos anys, Rojas ja va quedar en segona posició després que Olga Rypakova, del Kazakhastan, s’imposés per només dos centímetres a la veneçolana.

 

Més notícies aquí