Local

El nou Barça B, davant del repte

El filial, amb algunes novetats, estrena una exigent categoria de plata

El mateix cap de setmana que engega la Primera Iberdrola, el 7 i 8 de setembre, també ho farà la nova categoria de Plata, denominada Reto Iberdrola. Gràcies als resultats obtinguts la temporada passada, el Barça B serà un dels participants de la nova competició, dividida en dos.

Les blaugranes compartiran Lliga amb quinze equips del nord de l’Estat. Són els següents: AEM Lleida, Madrid CFF B, Seagull, Racing, Alabès, Friol, Oviedo, Atlètic de Madrid B, Athletic Club B, Eibar, Saragossa CFF, Sporting Gijón, Pozuelo, Parquesol i Osasuna. El debut serà a casa el diumenge 8 de setembre davant l'AEM. Tots els partits del Barça B com a local seran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El filial seguirà dirigit per Jordi Ventura i Miguel Llorente. Una de les novetats en l’staff tècnic és la incorporació d’Irene del Río com a preparadora física. L’exjugadora del primer equip havia estat la segona entrenadora del Juvenil-Cadet les dues últimes temporades.

Pel que fa a les jugadores, els fitxatges són la portera Meritxell Muñoz (Mercantil, 2003), les defenses Júlia Mora (Espanyol, 1997) i Emma Ramírez (Espanyol, 2002) i la davantera Arola Aparicio (Universitat d'Arkansas, 1997). Les baixes han estat Paula Argelaguet, Georgina López, Laura Linares i Marta Vilarrasa.

Més notícies aquí