Al Wehda – Barça: Tornar a la pista per assolir la final

Al Wehda – Barça: Tornar a la pista per assolir la final

(19.00h, Barça TV) Els blaugranes afronten les semifinals de la Super Globe 24 hores després de la victòria contra l’Al Duhail amb una nova final en joc

Després de superar amb autoritat l’Al Duhail en els quarts de final (38-26), el Barça de Xavi Pascual afronta aquest dijous les semifinals de la Super Globe. A les 19.00h (hora de Barcelona), al Dammam Sports Hall, els blaugranes s’enfronten amb l’Al Wehda en la lluita per la segona plaça en la gran final del dissabte. El conjunt saudta ha arribat a semifinals després de vèncer el Taubaté brasiler en els quarts de final (30-26).

El Barça arriba amb bones sensacions després d’un partit que Xavi Pascual va definir com “irregular a estones”, tot i que el tècnic va assegurar que, després del llarg viatge fins a Dammam, “el més important era seguir avançant en la competició”. Jure Dolenec també va ser autocrític, però va augurar que l’equip “farà un pas endavant en les semifinals”.

Per al duel de semifinals, Xavi Pascual ha fet un canvi en la convocatòria. Aleix Gómez, recuperat de les molèsties al peu esquerre que va tenir durant la final de la Supercopa de Catalunya, substitueix Abel Serdio a la llista de 16 jugadors.

El partit contra l’Al Wehda local es disputarà just després de la primera semifinal, que enfrontarà el THW Kiel alemany i el Vardar macedoni. Els actuals campions de l'EHF Cup i la Champions League, respectivament, lluitaran per una plaça en la final, on s’enfrontarien al Barça en cas de victòria culer.

Igual que en els quarts de final, el partit contra l’Al Wehda es podrà seguir en directe a Barça TV i a la plataforma de Barça Vídeos a partir de les 19.00h (Hora de Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut