Calafell-Barça: Amb pas ferm cap als quarts de final de la Lliga Catalana (2-6)

Bon partit dels d’Edu Castro, que amb una gran segona meitat es classifiquen com a primers del grup A

Triomf i classificats per als quarts de final de la Lliga Catalana. El Barça d’hoquei patins s’ha imposat 2-6 al Calafell amb els gols de João Rodrigues (2), Pau Bargalló (2), Nil Roca i Sergi Panadero. D’aquesta manera els homes d’Edu Castro disputaran els quarts de final el proper dilluns 2 de setembre a les 21 hores a Vic amb rival per determinar.

Igualtat en el primer temps

Bon inici de matx dels homes d’Edu Castro, que ben aviat s’han avançat amb el gol de João Rodrigues amb un llançament que ha entrat pel primer pal. El jugador portuguès ha sabut aprofitar una recuperació de pilota de la defensa culer.

La reacció del Calafell ha estat ràpida i els locals han empatat amb un gol de Sergi Torné al minut 7 de partit. Matias Pascual podria haver desfet l’empat en un penal a favor del Barça, però el seu xut de cullera. Una primera meitat en què el jugador del filial Marc González ha substituït la baixa de Pablo Álvarez.

Domini blaugrana

A la represa els blaugranes s’han mostrat molt efectius i Pau Bargalló ha situat l’1-2 al minut 27 culminant un contracop i rematant una bola penjada per Helder Nunes. El Calafell no ha perdonat la falta directa per targeta blava a Pau Bargalló. El Barça ha seguit buscant el gol i João Rodrigues ha aprofitat a la perfecció el penal a favor per situar per davant el Barça (2-3, min 32).

Els blaugranes haurien pogut situar el 4-2, però Bargalló no ha pogut aprofitar la desena falta del Calafell. Pocs segons després, però, Sergi Panadero ha situat el 2-4 rematant amb una gran definició una bona assistència de Bargalló. El mateix jugador blaugrana ha estat el gran protagonista del cinquè gol culer. Un gran gol que situava el 2-5 amb la seva segona diana de la nit.

Finalment, Nil Roca ha arrodonit el triomf amb el definitiu 2-6 al minut 45. Un triomf que classifica als d’Edu Castro per als quarts de final de la Lliga Catalana. Un duel que es disputarà el proper dilluns 2 de setembre a les 21 hores a Vic, amb rival per determinar.

Calafell, 2
Barça, 6

Calafell: Martí Serra, Guido Pellizzari, Arnau Xaus, Sergi Torné i Àngel Rodríguez –cinc inicial-, Sergi Romeu, David París, Oriol Palau i Borja Espinosa.

Barça: Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i João Rodrigues –cinc inicial-, Helder Nunes, Matias Pascual, Nil Roca i Marc González.

Gols: 0-1, João Rodrigues (min 3); 1-1, Sergi Torné (min 7); 1-2, Pau Bargalló (min 27); 2-2, Arnau Xaus (min 30); 2-3, João Rodrigues (min 32); 2-4, Sergi Panadero (min 43); 2-5, Pau Bargalló (min 45); 2-6, Nil Roca (min 45).

Àrbitres: Quim Navales i Antonio Gómez. Targeta blava a Pau Bargalló. Faltes: 10 i 10.