Barça – Al Duhail: Arrenca la defensa del tron mundial

Barça – Al Duhail: Arrenca la defensa del tron mundial

(16:20 hores, Barça TV) Els blaugranes obren la seva participació en la Super Globe de Dammam amb els quarts de final contra el conjunt qatarià

Aquest dimecres arrenca la participació del Barça en la Super Globe de l’Aràbia Saudita amb la disputa dels quarts de final. Els homes de Xavi Pascual s’enfronten a les 16:20h (hora de Barcelona) amb l’Al Duhail del Qatar amb una plaça a semifinals en joc. A Dammam, els culers buscaran allargar l’hegemonia en la competició mundial, ja que el Barça és el club amb millor palmarès, amb quatre títols (2013, 2014, 2017 i 2018).

El canvi de seu (de Doha a Dammam) no ha variat massa l’escenari que s’ha trobat el Barça per revalidar el títol de la Super Globe: altes temperatures, molta humitat i equips d’arreu del món plens d’il·lusió. Els blaugranes van arribar la matinada del dilluns al dimarts després d’un llarg viatge, i en la primera jornada a Dammam van fer l’últim entrenament previ a l’inici de la competició. La novetat va ser Aleix Gómez, que va fer una part de la sessió amb el grup. Abans del partit, Xavi Pascual acabarà de decidir sobre la participació de l’extrem de Sabadell.

Al davant hi haurà un Al Duhail ben desconegut, ja que tota la informació de què disposa el Barça és de la temporada passada, i el conjunt qatarià ha patit canvis a la plantilla. Els culers, però, de moment només se centren en ells mateixos per seguir progressant en aquest inici de temporada.

La competició, que s’allargarà fins al dissabte, quan es disputi la gran final, es podrà seguir en directe a Barça TV i a la plataforma Barça Videos. El primer pas del Barça serà en els quarts de final, i buscaran l’accés a unes semifinals en què s’enfrontarien hipotèticament al guanyador de l’encreuament entre l’Al Wehda saudí i el Taubaté brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut