Objectiu: semifinals

Objectiu: semifinals

El Barça afronta el segon i darrer partit de la fase prèvia de la Copa Intercontinental contra el potent Corinthians brasiler (13h, en directe BarçaTV, Esport3 i Gol)

Segon i decisiu partit del Barça a Tailandia contra el Corinthians brasiler (13h, BarçaTV, Esport3 i Gol). Els dos equips arriben al partit empatats a 3 punts després de derrotar al Shenzhen (4-1 el Barça i 3-1 el Corinthians). El format de la competició, amb 3 grups de 3 equips, no dona cap marge d’error. Només passen els 3 primers i el millor segon. Per tant, la victòria resulta obligada per evitar ensurts.

Douglas Nunes, en el record

El Corinthians s’ha hagut de sobreposar a la tragèdia de la mort del seu pivot Douglas Nunes per disputar la Intercontinental. Douglas Nunes va morir tirotejat a la sortida d’un local nocturn el passat dia 11 d’agost a Erechim, la ciutat on s’estava disputant la Taça de Brasil. Per al Corinthians, aquesta Intercontinental vol ser un homenatge a la memòria de Doulgas Nunes. I el seu capità, Deives Moraes, va explicar que volen guanyar el títol per dedicar-li el triomf al seu company tristament desaparegut.

El Barça, amb bones sensacions

El Barça, per la seva banda, afronta el partit amb molta confiança després de la bona imatge oferta contra el Shenzhen xinès. Els de Plaza es mostren com un equip molt consistent en aquesta pretemporada. En tres partits disputats, els blaugranes només han encaixat dos gols. I si el Barça defensa bé, té totes les de guanyar perquè en atac compta amb jugadors com Ferrao, Esquerdinha i Lozano que marquen la diferència. Per a aquest segon partit, el míster Andreu Plaza compta amb tota la plantilla disponible i haurà de tornar a descartar un jugador, com ja va passar amb Arthur en el debut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut