La Super Globe es veurà a Barça TV i a Barça Videos

La Super Globe es veurà a Barça TV i a Barça Videos

Els partits que disputarà el Barça d’handbol a Dammam (Aràbia Saudita) es podran seguir en directe a la televisió del Club i per streaming a fcbarcelona.cat

El Barça d’handbol disputa a partir d’aquest dimecres la Super Globe a Dammam (Aràbia Saudita), i Barça TV no faltarà a la cita. La televisió del Club emetrà en directe els partits que disputarà el conjunt de Xavi Pascual al Dammam Sports Hall, i també es podran seguir per streaming a través de la plataforma Barça Videos del lloc web del Club.

Els blaugranes debutaran aquest dimecres en els quarts de final, que els enfrontarà amb l’Al Duhail qatarià. El primer partit es disputarà a les 16:20 hores (hora de Barcelona) i, en cas de victòria, els de Xavi Pascual avançaran a semifinals. En aquesta ronda el rival seria l’Al Wehda saudí o el Taubaté brasiler, i el partit es disputaria el dijous a les 19:00 hores.

En cas de victòria als quarts i a les semifinals, el Barça arribaria a una final que està programada per al dissabte 31 a les 16:30 hores. A Dammam, el Barça buscarà el tercer títol consecutiu en la Super Globe, el cinquè en el global del palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut