El Barça Rugby defensarà la Supercopa Catalana el proper 7 de setembre

El Barça Rugby defensarà la Supercopa Catalana el proper 7 de setembre

Aquesta serà la segona edició d’aquest títol que enguany es disputarà al Baldiri Aleu

El Barça de rugbi defensarà el títol de “supercampió” de Catalunya el proper dissabte 7 de setembre. El rival d’enguany tornarà a ser la UE Santboiana en la reedició de la final de la passada temporada, ja que aquest títol el disputen els dos equips catalans millors classificats la temporada passada -en aquest cas els dos conjunts de Divisió d’Honor espanyola.

El Barça, que va tancar la passada campanya per davant de la Santboiana (sisens els blaugranes, setens els de Sant Boi), buscarà reeditar el títol que va aconseguir a Olot ara fa un anyt. En aquesta ocasió ho farà en camp hostil, ja que la segona edició de la Supercopa Catalana es disputarà al Baldiri Aleu, coincidint amb els actes d’inauguració de la remodelació de l’estadi.

Els actuals campions

Cal recordar, que l’any passat el Barça es va imposar en un partit molt igualat que no es va decidir fins el tram final. Els blaugranes, que van remuntar el partit en dues ocasions, es van acabar emportant el títol gràcies al 17-21 definitiu.

Un derbi a les primeres de canvi

Aquesta final tot just serà el tercer partit que el nou equip de Sergi Guerrero disputi aquesta temporada. L’estrena serà aquest dissabte, a la Foixarda, en un doble enfrontament amb el Barcelona Universitari Club i el CN Poblenou (partits de 40 minuts a partir de les 17h). Dos amistosos que serviran per començar a rodar un equip que té el llistó molt alt després dels èxits de la passada temporada.

Fotografia: Oriol Romà

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut