L’agenda de les catorze internacionals culers

L’agenda de les catorze internacionals culers

Les jugadores del Barça Femení s’incorporen a les seves seleccions en el primer èxode de la temporada que viu l’equip

La primera aturada internacional de la temporada, just abans de la primera jornada de la Primera Iberdrola, ha deixat el Barça Femení en família per començar a preparar el debut amb el Tacón. Catorze futbolistes ja s’han concentrat amb les seves seleccions per disputar diversos compromisos:

Espanya: Paños, María León, Pereira, Leila, Falcón, Losada, Alexia, Patri, Aitana i Mariona
Tot i l’absència d’última hora de Jenni Hermoso, com és habitual, el Barça és el club que més jugadores aportarà en l’amistós de nivell davant França. Serà el dissabte, a partir de les 21.00 hores, a Clermont-Ferrand.

Holanda: Van der Gragt
La vigent campionaq d’Europa i subcampiona del món disputa dos partits de classificació per a l’Europeu: el divendres contra Estònia i el dimarts rep Turquia.

Nigèria: Oshoala
Les super falcons disputen una eliminatòria de classificació per als Jocs Olímpics amb Algèria. L’anada serà a domicili aquest dimecres i la tornada, el dimarts 3.

Noruega: Caroline Graham Hansen
L’extrem afrontarà dos duels amb la seva selecció, el primer de classificació per a l’Europeu, el divendres a Irlanda del Nord, i el segon, un amistós a casa amb Anglaterra, el dimarts 3.

Espanya sub 19: Claudia Pina
La selecció espanyola disputa dos amistosos, els dies 1 i 3, contra Itàlia a Múrcia. El Barça també és l’equip amb més representants a la convocatòria de la sub 19 (5): Claudia Pina, Jana Fernández, Aida Esteve, Paula Gutiérrez i Emma Ramírez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut