Local

Excels debut de Griezmann al Camp Nou

El davanter francès ha enlluernat l’equip amb dues dianes i una assistència en la seva estrena oficial a l’Estadi

Hi ha jugadors que estan tocats per una vareta i un d’ells és Antoine Griezmann. El davanter francès s’ha erigit com un dels grans protagonistes del partit després de posar-se l’equip a l’esquena en atac, davant les absències de Messi, Suárez i Dembélé. Perquè quan l’equip més el necessitava ha aparegut per marcar un doblet de molta qualitat. Dos gols que han servit per capgirar el marcador i obrir la golejada posterior davant el Betis (5-2).

El primer, demostrant que és un autèntic depredador de l’àrea amb una gran rematada després d’una assistència de Sergi Roberto. Un gol que ha significat l'empat. I el segon, amb un xut potent, col·locat i creuat impossible per al porter del Betis, Dani Martín, i que ha servit per donar la volta al marcador. Un gol només a l'abast dels escollits. Una rosca imparable que ha emocionat el Camp Nou, rendit al francès.

Però Griezmann no només ha brillat amb gols, sinó que ha dotat l’equip d’espais, velocitat i desequilibri. I ha arrodonit la seva actuació amb una gran assistència a Arturo Vidal que ha significat el cinquè gol blaugrana. Un partit excels en la seva primera nit màgica al Camp Nou.

Més notícies aquí