Badalona – Barça B (prèvia): Comença una temporada repleta d’il·lusions

Badalona – Barça B (prèvia): Comença una temporada repleta d’il·lusions

18.00h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana visita avui a la primera jornada de Lliga un camp on ha puntuat en les tres darreres ocasions en les que ha jugat

El Barça B obre avui la temporada 2019/20 al Grup 3 de la Segona Divisió B al Municipal de Badalona. Un escenari propici en els darrers anys ja que ha puntuat en les tres darreres visites que ha realitzat. I ho fa amb la motxilla repleta d’il·lusions després d’acumular la passada temporada un any d’experiència en una categoria tan complicada com és la Segona B que serà fonamental per afrontar amb èxit aquest curs. El partit contra el Badalona és a les 18.00 hores i es podrà seguir tant per Barça TV com per Esport3 i per streaming a la pàgina web del FC Barcelona.

El Barça B, que va finalitzar la darrera Lliga en vuitena posició, vol obrir la temporada amb una victòria que li permeti encarar amb optimisme el debut oficial a l’estadi Johan Cruyff l’1 de setembre a la segona jornada de Lliga contra el Nàstic de Tarragona. El tècnic Francesc Xavier Garcia Pimienta ha convocat a 17 jugadors entre els que destaca l’absència del porter Carevic, lesionat el passat divendres al genoll dret, i del davanter japonès Hiroki, que encara no pot jugar per qüestions burocràtiques. Iñaki Peña, Carles Pérez i Ansu, amb només 16 anys, han estat convocats per al primer equip per jugar contra el Betis. El porter Arnau Tenas i Nils Mortimer, del Juvenil A, han entrat en la convocatòria del filial que completen Sergi Puig, Morer, J. Cuenca, Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Sarsanedas, R. Araujo, Marqués, Reis i Chumi.

“Afrontem el primer partit de Lliga i la nova temporada amb la il·lusió de fer-ho bé contra un Badalona que és un típic equip de Segona B que serà molt complicat de superar”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta qui considera que el filial blaugrana ha fet una bona pretemporada que li permetrà afrontar amb garanties el debut d’aquesta tarda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut