El Barça ja prepara la Super Globe

El Barça ja prepara la Super Globe

Després dels dos amistosos a Colònia i Montpeller i d’aixecar la Supercopa de Catalunya amb les victòries contra l’Avannubo BM La Roca i el Fraikin Granollers, arriba el repte del Mundial de Clubs

No fa ni un mes que el Barça 19/20 d’handbol va engegar motors, i aquesta setmana ja buscarà guanyar el segon títol del curs. Després d’unes setmanes de preparació física i tècnica, de jugar dos partits amistosos i de guanyar la Supercopa de Catalunya, els blaugranes ja preparen a consciència la Super Globe.

L’equip ha tornat als entrenaments aquest diumenge per començar a preparar la cita mundial. Els culers s’han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sense Aleix Gómez, que arrossega unes molèsties al peu esquerre des de l’últim partit. Els homes de Xavi Pascual tenen la vista posada en la competició que es disputarà a partir del dimarts a Dammam, ciutat de l’Aràbia Saudita, tot i que l’estrena dels culers serà el dimecres (16:20h, hora de Barcelona) contra l’Al Duhail qatarià.

Bones sensacions en la preparació

El Barça arribarà a la Super Globe amb les bones sensacions de les primeres setmanes de temporada. Els culers van disputar dos amistosos a domicili: contra el THW Kiel (33-29) i contra el Montpellier (30-37). Amb la sensació de millora progressiva va arribar la Supercopa de Catalunya, que el Barça es va adjudicar amb contundència: victòria a La Roca (19-46) i triomf clar en la final contra el Fraikin Granollers (43-24).

L’equip tornarà a entrenar aquest dilluns, i posteriorment es desplaçarà a l’Aeroport de Barcelona per viatjar a l’Aràbia Saudita. El dimarts, ja a Dammam, els blaugranes faran l’últim entrenament previ al duel de quarts de final contra l’Al Duhail i, en cas de victòria contra els qatarians, jugaran les semifinals el dijous contra l’Al Wheda o el Taubate.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut