Barça – Espanyol (prèvia): Un derbi que val el primer títol

Barça – Espanyol (prèvia): Un derbi que val el primer títol

20.30h, Esport3: La final de la Copa Catalunya reuneix els dos eterns aspirants a Palamós

Barça i Espanyol es veuen les cares per primera vegada aquesta temporada al Muncipal de Palamós-Costa Brava. En joc, la Copa Catalunya, el títol que acostuma a obrir el curs. Una final que també ja és tradició: s’ha donat en tretze de les catorze edicions. Les blaugranes buscaran mantenir el seu domini en una competició que han guanyat els cinc últims anys. Així, encapçalen el palmarès amb nou títols, quatre més que les blanc-i-blaves.

Per arribar a la final, els dos equips van haver de superar dijous, en el mateix escenari, dos rivals de Reto Iberdrola. Van ser el Seagull en el cas del Barça (5-1) i l’AEM Lleida en el de l’Espanyol (2-0).

En el rerefons del partit, els quatre derbis de la temporada passada. A la Copa Catalunya (7-0), a la primera volta de la Lliga (0-3) i a la Copa de la Reina (2-0) es van imposar amb claredat les culers, mentre que a la segona volta les periquites van esgarrapar un valuós empat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (0-0).

Amb aquell resultat encara a la retina i amb les bones sensacions despreses en tota la pretemporada, el Barça lluitarà pel primer títol de la campanya. Per fer-ho, el tècnic Lluís Cortés no podrà comptar amb les cinc baixes mèdiques que arrossega: Martens, Jenni Hermoso, Candela, Carla i Pamela Tajonar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut