Juanjo i Dídac, el món a les seves mans

Juanjo i Dídac, el món a les seves mans

Els guardians de la porteria blaugrana s’enfronten al repte de sumar la primera Intercontinental de la història del Barça de futbol sala

El Barça afronta la seva quarta participació a la Copa Intercontinental amb la garantia de comptar amb una de les millors porteries del món. Juanjo i Dídac van ser protagonistes del triplet de la temporada passada i ara s’han marcat com a objectiu guanyar la primera Intercontinental de la història de la secció.

 Els rivals a la fase prèvia seran el Shenzhen xinès i el Corinthians brasiler, que van quedar enquadrats amb el Barça al grup B. Els altres dos grups són aquests: Chonburi (Tailandia), Boca Juniors (Argentina) i Fath Sportif (Marroc), al grup A; i Magnus (Brasil), ElPozo (Espanya) i Mes Sungun (Iran).

Dídac, il·lusionat

“És un torneig que té molt prestigi i molta visibilitat, hi participen grans equips de tot el món i nosaltres, com a tot arreu on anem, tenim la responsabilitat sempre de competir i intentar guanyar”, diu Dídac. “El fet que no s’hagi guanyat mai ja et dona una idea de la dificultat de la competició”, remarca el d’Arenys. Sobre els rivals, Dídac té clar que els equips brasilers són favorits. “Són molt competitius i sempre rendeixen a un gran nivell com s’ha demostrat els últims anys”, avisa.

L’experiència de Juanjo

Juanjo ja té una Intercontinental al seu palmarès. La va guanyar amb Movistar Inter el 2011. “És un títol molt especial pel prestigi que comporta”, reconeix el porter murcià, que en total ha disputat quatre vegades la Intercontinental (amb Inter, Benfica i Barça).

“L’escut que portem al pit ens obliga a guanyar tots els títols possibles i encara més la Intercontinental, perquè el Barça no l’ha guanyat mai i quedaria molt bé al palmarès del Club”, diu Juanjo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut