Barça – Girona: El Palau Blaugrana obre les portes a una nova temporada!

Barça – Girona: El Palau Blaugrana obre les portes a una nova temporada!

(21.00 hores, Barça TV) La primera jornada de la Lliga Catalana dóna el tret inicial al curs 2019/20

Gairebé tres mesos després, 89 dies per ser exactes, el Barça d’hoquei patins torna a jugar al millor escenari possible: el Palau Blaugrana. El partit d’aquest divendres (21.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) contra el Girona, corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana, obre les portes del feu barcelonista per inaugurar un nou emocionant i exigent curs. “Volem fer allò que volem fer i gaudir fent-ho”, afirma Edu Castro, admetent les ganes que té l’equip de competir: “tots els partits són importants i aquest és el primer”.

El Barça defensa el títol català aconseguit el curs passat a Igualada amb l’objectiu “d’agafar ritme de competició” però sabent que “som el Barça i sabem l’escut que portem”. “No donem menys importància a la Lliga Catalana”.

“Tenim la màxima il·lusió per començar amb bon peu i fer un bon partit”

Sergi Panadero

El partit d’aquest divendres servirà per veure per primera vegada Helder Nunes com a jugador blaugrana. I també per veure de nou, sobre els patins, a Sergi Panadero, ja recuperat de la lesió produïda en l’última Copa del Rei: “Estic content d’estar recuperat i a punt per afrontar una nova temporada”, explica el jugador osonenc, tot afegint que “som jugadors i volem competir”. “Tenim la màxima il·lusió per començar amb bon peu i fer un bon partit”. Panadero també destaca que “el més important és agafar ritme de competició i recuperar sensacions”.

Sense Pablo Álvarez i contra un Girona renovat

Pablo Álvarez serà baixa per aquest partit degut al cop al nas que va patir durant l’estada de pretemporada a Encamp. A la convocatòria el substituirà el jove del planter Antonio Miguélez.

D’altra banda, el Girona dirigit per l’exblaugrana Ramon Benito i Marc Comalat (extècnic de l'Arenys de Munt) s’ha renovat aquest estiu amb les arribades d’ Humberto Mendes (Noia Freixenet), Aniol Mangas (Vic), David Carles (Palafrugell), Gerard Pujol (Calafell), Pep Hernández (SHUM Frit Ravic), Pau Palacín (Mataró) i Xevi Gurri (Arenys de Munt i amb pas per l’hoquei base blaugrana). Segueixen a l’equip el veterà porter Jaume Llaverola i el també exblaugrana Oriol Garcia.

El següent partit de Lliga Catalana arribarà el dimarts 27 d’agost contra el Calafell (es jugarà al pavelló del Vendrell per obres al Joan Ortoll de Calafell). Després de la fase de grups, i sempre en cas de classificació, s’afrontaria a Vic els quarts de final (dilluns 2 o dimarts 3 de setembre; contra Lleida, Igualada, Palafrugell o Taradell), la semifinal (6 de setembre) i la final (8 de setembre). . 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut