Venda d'entrades per al partit al camp d'Osasuna

Venda d'entrades per al partit al camp d'Osasuna

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Pamplona des del 23 d'agost i fins al dimarts 27 d'agost a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà l'Osasuna i el FC Barcelona, el dissabte 31 d'agost a l’estadi El Sadar de Pamplona (17.00 h), comença el divendres 23 d'agost a les 10.00 hores i finalitzarà el dimarts 27 d'agost a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 146 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 45 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Pamplona, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut