Setena posició per als blaugranes del Mundial juvenil

Setena posició per als blaugranes del Mundial juvenil

David Roca, Alex Pascual, que va ser substituït en la convocatòria per unes molèsties, i Dani Fernández, el seu relleu, van ser els representants del Barça en el combinat espanyol

El Mundial juvenil va acabar aquest diumenge, i els tres representants del Barça amb la selecció espanyola el van acabar en la setena posició. David Roca, Alex Pascual i Dani Fernández van disputar el torneig amb el conjunt d’Alberto Suárez. En el cas de Dani Fernández es va incorporar a la meitat del campionat en substitució del seu company Alex Pascual, que va patir un cop a l’espatlla en el partit de la fase de grups contra Xile. En els dos partits previs havia estat nomenat MVP.

El combinat espanyol va acabar la primera fase en tercera posició, amb tres victòries, un empat i una derrota. Això els va encreuar amb Suècia als vuitens de final, i es van imposar per un ajustat 28-27. Als quarts l’emparellament va ser contra Dinamarca, i la derrota per 19-23 els va conduir a jugar els partits pel cinquè lloc. Els blaugranes, amb Espanya, van tornar a perdre contra Hongria (29-24), i finalment un triomf contra Islàndia (26-30) els va donar la setena posició.

El Mundial el va guanyar Egipte, que es va imposar a Alemanya en la final (32-28). En el partit pel tercer i quart lloc, Dinamarca va guanyar a Portugal (27-35).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut