Barça – CA Osasuna Magna: Gran imatge en una prova d’alt nivell (7-1)

Barça – CA Osasuna Magna: Gran imatge en una prova d’alt nivell (7-1)

Un hat-trick de Ferrao i els gols d’Esquerdinha, Rivillos, Dyego i Adolfo permeten als blaugrana guanyar el segon amistós de la pretemporada, en un duel molt seriós dels d’Andreu Plaza

El Barça de futbol sala ha superat el segon test de la pretemporada derrotant el CA Osasuna Magna al Palau Blaugrana (7-1). Després de la victòria per 12-1 aquest divendres contra la Unión, un rival de Segona B, aquest dissabte ha estat el torn de veure’s les cares contra un conjunt de la mateixa Lliga. I el resultat ha estat molt positiu, tant en el marcador com en les sensacions que ha transmès l’equip en l’últim amistós abans de viatjar a Tailàndia per disputar la Copa Intercontinental.

Amb intensitat i una gran imatge, els d’Andreu Plaza s’han avançat ràpidament en el marcador, quan Esquerdinha ha aprofitat una recuperació per xutar i batre el porter visitant (1-0, min 4). Minuts més tard, Rivillos ha caçat un refús i ha posat el 2-0. Un resultat amb el qual s’arribaria al descans d’un primer temps en què ha destacat el quartet format per Joselito, Rivillos, Roger i Boyis. Cal esmentar, també, les bones intervencions de Dídac, que han evitat el gol visitant en el tram final del primer temps, quan més pressionava l’Osasuna.

La sentència, però, ha arribat a la represa, quan Ferrao, amb dos gols (el primer, de vaselina), i Dyego, amb un xutàs increïble, han posat el 5-0 (min 24). El resultat, però, no s’ha tancat aquí, perquè un altre gol de Ferrao (min 35), el tercer del seu compte particular, la diana d’Adolfo i el gol de l’honor de Mancuso han posat el 7-1 definitiu.

Fitxa tècnica

Barça (7): Dídac, Marcenio, Daniel, Arthur, Esquerdinha –cinc inicial– Joselito, Rivillos, Boyis, Roger, Ferrao, Dyego, Aicardo, Sergio Lozano, Adolfo, Óscar de la Faya.

CA Osasuna Magna (1): Asier, Araça, Juninho, Rafa Usín, Martel –cinc inicial– Mancuso, Martil, Saldise, Llamas, Bynho, Íñigo, Ion, Mario Almagro.

Gols: 1-0, Esquerdinha (min 4); 2-0, Rivillos (min 8); 3-0, Ferrao (min 23); 4-0, Dyego (min 24); 5-0, Ferrao (min 24); 6-0, Ferrao (min 35); 7-0, Adolfo (min 38); 7-1, Mancuso (min 40).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut