Bona nota en el primer test

El Barça goleja La Unión en el debut de Daniel amb la samarreta blaugrana (12-1)

El primer amistós de pretemporada ha complert amb el guió previst. El Barça s’ha imposat amb comoditat al CFS La Unión, de Segona B, en un partit en el qual Andreu Plaza ha aprofitat per repartir els minuts entre tots els jugadors.

El Barça s’ha avançat de seguida amb un gol de Dyego en el primer minut de partit. Els blaugrana no han donat cap opció al rival i en només vuit minuts ja guanyaven per 3-0, amb dos gols més de Ferrao i Rivillos, aquest últim un dels jugadors més actius i destacats del partit. Abans del descans, Ferrao ha marcat el segon gol del seu compte particular amb una mitja volta espectacular que ha suposat el 4-0.

A la segona part, el Barça ha seguit fent rotacions i han entrat en joc jugadors com Juanjo, Aicardo, Lozano, Roger, Esquerdinha i Adolfo. Els blaugrana, més frescos i amb més recanvis, han marcat dos gols més en els primers cinc minuts de la represa, obra de Roger i Lozano (6-0). L’únic gol visitant ha arribat en el minut 32, amb un xut des del mig de la pista de Bussi que ha sorprès Juanjo. Però la reacció del Barça ha estat fulminant, amb tres gols de Jesús Aicardo, Esquerdinha i Lozano en només un minut (9-1). I en el tram final, encara hi ha hagut temps per a més: Roger ha completat el seu doblet particular (10-1); Daniel s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta blaugrana (11-1), i Adolfo ha acabat d’arrodonir el marcador (12-1).

FITXA TÈCNICA:

Barça (12): Dídac, Marcenio, Dyego, Joselito, Ferrao –cinc inicial. També han jugat Juanjo, Aicardo, Roger, Boyis, Daniel, Adolfo, Lozano, Rivillos, Arthur, Esquerdinha.

CFS La Unión (1): Héctor, Iván, Bussi, Nasri, Pipa –cinc inicial. També han jugat Enric, Amores, Carlos, Marc, Peluca, Luis.

Gols: 1-0 Dyego (min 1); 2-0 Ferrao (min 5); 3-0 Rivillos (min 8); 4-0 Ferrao (min 14); 5-0 Roger (min 24); 6-0 Lozano (min 24); 6-1 Bussi (min 32); 7-1 Aicardo (min 32); 8-1 Esquerdinha (min 32); 9-1 Lozano (min 33); 10-1 Roger (min 35); 11-1 Daniel (min 38); 12-1 Adolfo (min 39).