Local

Juventus-Barça, duel estel·lar als setzens de Champions League

L’anada es disputarà l’11 o el 12 de setembre a Torí i la tornada, dues setmanes més tard, a l’Estadi Johan Cruyff

El sorteig dels setzens de final de la Lliga de Campions ha ofert un encreuament de luxe a la primera ronda: el Barça es veurà les cares amb el Juventus, campió italià. L’anada es disputarà l’11 o el 12 de setembre a l’Stadio Giuseppe Moccagatta d’Alessandria, mentre que la tornada serà el 25 o el 26 de setembre, a l’Estadi Johan Cruyff.

Cal recordar que el Barça, vigent subcampió, era un dels setze caps de sèrie del sorteig, celebrat aquesta tarda a Nyon, i tenia com a possible rival un dels setze equips en menys coeficient de la competició.

La resta d’eliminatòries:

Hibernian – Slavia de Praga
Spartak Subotica – Atlètic de Madrid
Braga – París Saint-Germain
Vllaznia – Fortuna Hjorring
Chertanovo – Glasgow City
Ryazan – Olympique de Lió
Arsenal – Fiorentina
Göteborg – Bayern Munic
St. Pölten – Twente
Anderlecht – BIIK Kazygurt
Breidablik – Sparta de Praga
Mitrovica – Wolfsburg
Pitea - Brondby
Lugano – Manchester City
Minsk – Zuric

Les valoracions del mànager esportiu, Markel Zubizarreta

“És el campió italià i un nom il·lustre en el món del futbol, que també està fent una gran aposta en el femení. Per començar és un bon rival. Comencem la Lliga forts i la Champions també, però estem preparats i segur que ho farem bé”.

“Són la base de la selecció italiana i s’han reforçat amb diverses jugadores d’experiència, com pot ser Linda Sembrant. Suposo que serà el típic equip italià, molt treballat defensivament, i després tenen jugadores de qualitat com Barbara Bonansea”.

Més notícies aquí