La convocatòria per visitar Bilbao

La convocatòria per visitar Bilbao

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la primera jornada de Lliga a l’estadi de San Mamés (21 hores)

Comença la temporada de debò, comença la competició domèstica i es disputen els primers punts en joc. El Barça visita Bilbao en la primera jornada de Lliga de la temporada 2019/20. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores a l’estadi de San Mamés, Valverde ha facilitat aquest dijous la llista de 19 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Suárez, O. Dembélé, Rafinha, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña i C. Pérez. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Arthur, M. Wague i Vidal i per lesió Messi i Neto.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest dijous l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Athletic Club. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també han entrenat Iñaki Peña, Riqui Puig, C. Pérez i Abel Ruiz del Barça B, i Tenas del Juvenil A.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut