Edu Castro: “Cada dia volem ser millors que el dia anterior”

Edu Castro: “Cada dia volem ser millors que el dia anterior”

L’equip és rebut al Comú d’Encamp en la tercera jornada de l’estada de pretemporada a Andorra

El Barça d’hoquei patins segueix sumant dies de preparació a Andorra, on ha estat rebut per Esther París, cònsol menor del Comú d’Encamp. Durant la recepció a l’ens local, París va rebre, de les mans del mànager esportiu Toni Miró i del membre de la comissió esportiva Esteve Pérez, una samarreta blaugrana i un estic signat per tots els jugadors del primer equip.  

“Aquest entorn i les instal·lacions són perfectes”. “Ens sentim com a casa en una setmana molt important per afrontar tota la temporada”, han coincidit Edu Castro i Aitor Egurrola en el mateix Comú d’Encamp.

Objectius clars

Aquesta temporada s’afronten cinc títols i els objectius són clars: intentar aconseguir-los tots, amb les màximes atencions posades en l’OK Lliga, que recupera el format de play-off, i la Lliga Europea. “Ens volem treure l’espina de la temporada passada”. A més, s’intentarà encadenar el cinquè títol de Copa consecutiu: “Es diu ràpid però és molt difícil aconseguir-ho”.

Abans de la Copa, l’OK Lliga i la Lliga Europea, primer s’haurà d’afrontar la Lliga Catalana (el 23 d’agost es debuta al Palau) i la Supercopa d’Espanya (14 i 15 de setembre a Igualada). Tot plegat, amb la intenció de treballar amb una mateixa voluntat: “Cada dia volem ser millors que el dia anterior”.

L’equip afronta aquest dijous i divendres els últims dos dies d’estada de pretemporada a Encamp i tornarà cap a Barcelona per afrontar, la setmana vinent, el primer partit del curs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut