A punt per als primers amistosos

A punt per als primers amistosos

El Barça de Plaza s’estrena amb dos partits a porta tancada al Palau contra La Unión Santa Coloma i Osasuna Magna

Després de dues setmanes de preparació ha arribat el moment de començar a competir. El Barça 2019/20 s’estrenarà amb dos partits amistosos contra La Unión Santa Coloma (divendres, 18h) i l’Osasuna Magna (dissabte, 18h). Els dos partits es disputaran al Palau Blaugrana i a porta tancada per motius logístics. Per a aquests dos partits el tècnic Andreu Plaza compta amb la plantilla al complet.

Rivillos, amb moltes ganes

Un dels jugadors que afronta amb més il·lusió la pretemporada és Mario Rivillos, pràcticament inèdit la temporada passada per culpa de la dificultosa recuperació de l’operació al lligament encreuat del genoll dret. Rivillos ha treballat en solitari durant tot l’estiu i comença el curs en plena forma.

“Em trobo molt bé i la veritat és que afronto la temporada amb les ganes d’un debutant”, reconeix Rivillos. “Què espero de la temporada? Que no hi hagi més lesions, ni per a mi ni per a la resta dels meus companys, i tant de bo puguem repetir els èxits de la temporada passada”, explica el de Torrejón. Sobre els amistosos contra La Unión i Osasuna, Rivillos remarca que “tots els partits són positius per seguir agafant la forma i afrontar amb garanties tots els reptes que venen”.

Joselito, optimista

“La veritat és que la temporada pinta bé, tot és més fàcil perquè mantenim el bloc de la temporada passada -amb l’únic canvi de Daniel per Leo Santana-, i l’equip està treballant molt bé des del primer dia", diu Joselito. “Els partits de pretemporada seran molt important per començar a agafar el ritme. L'objectiu és arribar en plenes condicions a la Intercontinental i la Supercopa d’Espanya, que són els primers grans reptes que afrontarem”, remarca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut