Barça B - Figueres: Golejada i campions del Torneig de l’Estany! (4-0)

Tres gols de Marqués i un d’Ansu han donat el triomf als de Garcia Pimienta, que es proclamen campions del torneig

Nova victòria del Barça B, que continua la seva preparació de cara a la nova temporada. Els nois de Garcia Pimienta han superat amb contundència al Figueres (4-0) en la final del Torneig de l’Estany, proclamant-se així campions del trofeu estiuenc. Un hat-trick de Marqués i un gol d’Ansu han donat la victòria als culers, que continuen agafant ritme durant la pretemporada.

Piconadora inicial blaugrana

El tècnic culer ha sortit amb següent 11 a la primera part: Sergi Puig, Morer, Araujo, J. Cuenca, Guillem, Monchu, Ansu, Reis, Marqués, Collado i Hiroki. El matx ha començat de la millor manera possible per als barcelonistes: als 22 minuts de joc, el Barça B ja guanyava per 3-0.

Ansu Fati ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador amb un bon xut des de fora de l’àrea (1-0, minut 8), i només quatre minuts després, Alejandro Marqués ha doblat l’avantatge amb el 2-0 (minut 12),  culminant amb un fort xut dintre de l’àrea una paret amb Ansu. I de nou Marqués, després d’una bona acció col·lectiva, ha situat el 3-0 (minut 22).

Així doncs, els culers han deixat el matx encarrilat a la primera meitat, la qual han dominat amb claredat fins al descans. Ja a la segona part, Marqués ha culminat el seu hat-trick situant el 4-0 definitiu (minut 58), finalitzant amb una bona remata de cap un centre de Collado. Durant el segon període, Garcia Pimienta ha donat entrada a diversos jugadors: Chumi, Peque, Mingueza, Comas, O. Busquets, Jandro, Sarsanedas i McGuane. Així doncs, el conjunt blaugrana continua agafant ritme i bones sensacions en aquesta pretemporada: victòria, golejada i porteria a zero per seguir sumant.