Arsenal – Barça: Golejada de prestigi (2-5)

Les culers han aconseguit un triomf contundent davant un gran rival gràcies als gols d’Oshoala (2), Claudia Pina (2) i Patri Guijarro

Nou test de pretemporada i nova victòria amb golejada blaugrana. Les culers han superat amb contundència a l’Arsenal (2-5) en un matx on les angleses s’han avançat a la primera part, però la bona reacció barcelonista s’ha acabat imposant al marcador. Els gols d’Oshoala (2), Claudia Pina (2) i Patri Guijarro han donat el triomf en un matx on les de Lluís Cortés han acabat jugant amb quatre jugadores del filial, i Hansen, amb tres assistències, ha estat decisiva.

Inici advers

Les culers han dominat el matx des de l’inici, fent-se amb el control de la pilota amb un Arsenal molt tancat en defensa, però tot i així, no han pogut avançar-se al marcador. Les primeres arribades barcelonistes han estat d’Oshoala i Alexia, però sense fortuna en la definició. A poc a poc les locals han començat a disposar d’ocasions, i McCabe ha avançat l’Arsenal amb un xut ajustat des de la frontal (1-0, minut 36).

La reacció barcelonista ha estat instantània, i en només un minut, les de Lluís Cortés han anotat dos gols per capgirar el marcador i marxar al descans amb victòria. Primer Patri Guijarro (1-1, minut 44), i posteriorment Oshoala (1-2, minut 45) després d’una gran assistència de Graham, han remuntat per a les visitants, donant així un cop d’efecte al marcador.

Sentència culer a la segona

Ja a la segona meitat, el Barça no ha afluixat, i de nou Oshoala ha vist porteria als cinc minuts (1-3, minut 50). Xut potent d’Alexia i la nigeriana no ha perdonat el refús de Zinsberger. El tècnic blaugrana ha iniciat el carrusel de canvis, i una de les recent entrades, Claudia Pina, ha estat l’encarregada d’anotar el quart: gran paràbola de la davantera després d’una gran acció de Graham (1-4, minut 70).

L’Arsenal, però, ha retallat distàncies mitjançant el punt de penal, i Little ha estat l’encarregada de transformar-lo en gol (2-4, minut 76). Tot i així, les barcelonistes han seguit a l’atac i de nou Claudia Pina -i amb una nova assistència de Graham- ha aprofitat la passada de la mort per anotar el 2-5 definitiu (minut 81). Finalment, victòria molt treballada a Meadow Park que permet al Barça seguir agafant sensacions i ritme de cara a la nova temporada.

Arsenal, 2
Barça, 5

Arsenal: Zinsberger, Veje (Quinn, min. 66), Beattie (Mitchell, min. 66), Williamson, Van de Donk (Schnadebeck, min. 66), Little, Miedema, Roord, McCabe, Maier, Mead
Barça: Paños (Gemma Font, min. 61), Maria León (Melanie, min. 72), Marta Torrejón (Jana Fernández, min. 84), Mariona, Hamraoui (Aitana, min. 46), Alexia (Vicky Losada, min. 60), Patri (Paula G., min. 87), Graham (Arola A., min. 87), A. Pereira (Laia Codina, min. 72), Oshoala (C. Pina, min. 62), Falcón (Leila, min. 60).
Gols: 1-0, McCabe (min. 36); 1-1, Patri Guijarro (min. 44); 1-2, Oshoala (min. 45); 1-3, Oshoala (min. 50); 1-4, Claudia Pina (min. 70); 2-4, Little (min. 76, p.) i 2-5, Claudia Pina (min. 81).
Àrbitre: Kirsty Dowle