Dos del filial per completar el grup

Dos del filial per completar el grup

Santi Rufino i Óscar de la Faya fan part de la pretemporada amb el primer equip i aspiren a seguir les passes de Dídac, Roger i Joselito

Andreu Plaza compta aquests dies en els entrenaments amb dos jugadors del filial. Són el porter madrileny Óscar de la Faya i l’ala argentí Santi Rufino.

De la Faya té 19 anys i acaba de fitxar pel Barça procedent del Manzanares. Ha sigut internacional per Espanya en categories inferiors i serà el tercer porter del primer equip a la Copa Intercontinental que es disputarà a Tailàndia a finals de mes.

Santiago Rufino té 19 anys i va arribar l’estiu passat procedent del Pinocho argentí. És un jugador esquerrà de molta qualitat, internacional per Argentina en categories inferiors. La temporada passada ja va fer part de la pretemporada amb el primer equip, tot i que va jugar a la lliga amb el Barça B.

El planter blaugrana marca diferències

Actualment el primer equip compta amb tres jugadors formats al planter: Roger, Joselito i Dídac. En les últimes temporades, d’altres jugadors com Tolrà (ElPozo) i Adri Ortego (Fútbol Emotion Zaragoza) també han tingut protagonisme al primer equip procedents de La Masia i ara triomfen a la LNFS. I no són els únics. Xavi Cols (Peñíscola) i Sergio González (Ribera Navarra) van debutar a Primera amb el Barça sota les les ordres de Plaza i s’han convertit en dos dels joves amb més projecció de la LNFS. Igual que els set exblaugranes que destaquen a Industrias Santa Coloma: Miquel Feixas, Uri Santos, Sepe, Khalid, Àlex Verdejo, Albert Cardona i Roger Bermusell. Sense perdre de vista a Juanjo (Peñíscola) i Nil Closas (Ribera Navarra). Està clar que, també en Futsal, el planter del Barça viu un bon moment i que és garantia d’èxit en la formació de joves valors que triomfen a l’elit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut