El Palau Blaugrana inaugura la temporada el 23 d’agost contra el Girona

El Palau Blaugrana inaugura la temporada el 23 d’agost contra el Girona

El Barça d’hoquei jugarà la primera jornada de la Lliga Catalana a les 21.00 hores (Barça TV)

El Palau Blaugrana inaugurarà la temporada del Barça d’hoquei, obrint les seves portes el proper divendres 23 d’agost per acollir el duel contra el Girona, corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana. El primer partit oficial del curs es jugarà a les 21.00 hores i es podrà seguir en directe a Barça TV i fcbarcelona.cat.

El següent partit d'hoquei que es jugarà al Palau no arribarà fins el 28 de setembre, en la segona jornada d’OK Lliga i, de nou, amb el Girona com a rival.

El Barça, que defensa el títol català, jugarà la segona jornada el 27 d’agost al renovat Joan Ortoll de Calafell. Després de la fase de grups, i sempre en cas de classificació, afrontaria els quarts de final (dilluns 2 o dimarts 3 de setembre; contra Lleida, Igualada, Palafrugell o Taradell), la semifinal (6 de setembre) i la final (8 de setembre) a Vic .  

Estada a Encamp per afrontar un inici de curs exigent

L’equip està realitzant aquesta setmana una estada de pretemporada a Encamp (Andorra) amb l’objectiu de preparar una temporada amb cinc títols en joc i també d’estar a punt per a un inici exigent: Lliga Catalana, Supercopa d’Espanya a Igualada (14 i 15 de setembre) i el debut d’OK Lliga a Riazor (21 o 22 de setembre).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut