Montpellier HB – Barça: Retrobaments en el segon amistós

Montpellier HB – Barça: Retrobaments en el segon amistós

Els blaugranes viatgen aquest dimecres a França per seguir posant a prova les millores de la pretemporada amb els exblaugranes Gilberto Duarte i Yanis Lenne com a rivals

Aquest dimecres arriba el segon test de pretemporada per al Barça. Després del primer amistós del curs a Colònia contra el Kiel (33-29), els blaugranes es desplacen a Montpeller per enfrontar-se al conjunt de Patrice Canayer a les 20:30 hores. No es tracta d’un amistós inèdit, ja que la temporada passada ja es va disputar. En aquella ocasió, els francesos arribaven com a recents campions d’Europa i el Barça es va imposar clarament per 27-34.

Mentre el Barça ha disputat un partit amistós en poc més d’una setmana de pretemporada, el Montpellier ja n’ha disputat tres. En el primer va empatar contra el Chambéry (27-27), i dos dies després va disputar el torneig Traumalix Dolo Cup. Primer va superar al St. Otmar Saint-Gall (35-28), i en la final es va imposar al Rhein-Neckar Löwen per 25-24 en el partit de més nivell fins al moment.

El d’aquest dimecres serà un partit de retrobaments. I és que al Montpellier hi ha els exblaugranes Gilberto Duarte i Yanis Lenne. El portuguès va arribar a França després d’un any al Barça, mentre que l’extrem francès ho va fer després d’un any de cessió al Pays d’Aix Université Club.

El Barça viatjarà aquest mateix dimecres en direcció a Montpellier, i ho farà amb 17 jugadors. Xavi Pascual compta amb 15 jugadors disponibles del primer equip, i Albert Pujol –que ja va debutar a Colònia- i Pau Oliveras completaran la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut