CE Banyoles - Barça B: Triomf i remuntada blaugrana (1-3)

CE Banyoles - Barça B: Triomf i remuntada blaugrana (1-3)

El filial blaugrana ha sumat la tercera victòria de la pretemporada gràcies als gols de Chumi, Bena (p.p) i Peque

Els de Garcia Pimienta han superat al Banyoles gràcies als gols de Chumi (min 16), Bena (p.p, min 54) i Peque (min 59) en el duel corresponent a les semifinals del 50è Torneig de l’Estany disputat a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles.

El matx s'ha iniciat amb un gol de falta directa del conjunt local, obra de Pol Bastidas, en el primer minut de joc (0-1, min 1). Malgrat el gol, els de Garcia Pimienta han procurat fer-se amb la batuta del joc a través del control de la pilota però la intensitat i la pressió alta dels locals, ha dificultat al filial blaugrana materialitzar les primeres accions ofensives. Tot i això, els culers a la sortida d'un corner transformat per Jandro Orellana, i finalitzat amb una gran rematada de Chumi (1-1, min 16) han aconseguit el gol de l'empat. 

Capgiren l'electrònic

A la segona meitat Garcia Pimienta ha mogut la banqueta donant entrada al juvenil Ansu. Precisament d'una pressió d'Ansu ha nascut el segon gol blaugrana, on els locals s'han marcat en pròpia porta (1-2, Bena p.p min 54). Amb els barcelonistes mostrant un plus més d'intensitat, Peque ha segellat el tercer gol, després d'una gran jugada individual d'Ansu (1-3, min 59).

Així doncs, el filial blaugrana disputarà la final del 50è Torneig de l’Estany (dimecres 14, 21.30 h) contra el guanyador del matx UE Olot – UE Figueres. D'aquesta manera continua la preparació per arribar així, en el millor estat de forma possible el pròxim diumenge 25 d’agost a les 18 hores contra el Badalona a domicili, en el duel corresponent a la primera jornada de la competició domèstica de la temporada 19/20.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut