Arsenal – Barça (prèvia): Amistós de Champions

Arsenal – Barça (prèvia): Amistós de Champions

19.30h (hora local): El conjunt blaugrana visita el campió anglès en un duel de preparació al més alt nivell

El vigent campió d’Anglaterra i el subcampió d’Europa s’enfronten aquest dimecres a Londres en un amistós al més alt nivell. I és que Arsenal i Barça bé que es podrien retrobar-se en l’esperat sorteig dels setzens de final de la Lliga de Campions de divendres, ja que les ‘gunners’ no són caps de sèrie. Tot i això, són un autèntic os, amb jugadores diferencials com Miedema, Little o Van de Donk.

Aquest, especial per a Vicky Losada i Asisat Oshoala per veure’s les cares amb el seu exequip, serà el primer dels dos desplaçaments setmanals d’alta exigència, just abans de viatjar a Montpeller. L’estrena a casa de diumenge passat davant l’Olympique de Marsella (5-0) convida a l’optimisme.

L’equip vola a Anglaterra el mateix dimecres amb 20 futbolistes: Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Oshoala, Falcón, Pina, Gemma, Codina i Jana Fernandez (del B). Segons han comunicat els Serveis Mèdics, Jenni Hermoso té unes molèsties al bessó de la cama dreta i és baixa contra l’Arsenal. L’evolució marcarà la seva disponibilitat.

La resta de baixes mèdiques són Martens, Carla, Candela i Pamela Tajonar.

Les frases de Lluís Cortés

“Serà un partit més difícil dels que hem jugat aquesta pretemporada. La idea és calibrar l’equip davant de diferents rivals, de diferent entitat i l’Arsenal i el Montpeller, són dels forts”.

“Veig l’equip sòlid i sent un equip. Estem evolucionant cap als objectius que ens havíem marcat. Les sensacions són molt bones, malgrat el cansament acumulat”.

Les frases d’Asisat Oshoala

“Vull ajudar l’equip a guanyar els màxims títols possibles i l’objectiu personal és fer-ho millor que la temporada passada”.

“L’Arsenal és un gran club i serà realment bonic enfrontar-nos a aquest equip. Són dos grans conjunts i serà un partit excitant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut