Els debuts d’Abel Serdio i Luka Cindric

Els dos fitxatges culers per aquesta temporada, que van ser presentats la setmana passada, van jugar contra el Kiel els seus primers minuts amb la samarreta del Barça

Aquest diumenge passat es va poder veure per primera vegada el nou Barça 19/20, que es va estrenar amb una derrota en el clàssic amistós contra el THW Kiel al Lanxess Arena de Colònia. El primer amistós també va servir per veure el debut com a blaugranes d’Abel Serdio i Luka Cindric, les dues incorporacions del conjunt de Xavi Pascual.

El pivot asturià va sortir a la pista en el minut 11 de partit per donar descans a Fabregas, que havia sortit des de l’inici. Serdio va haver de barallar-se amb la parella de centrals defensius del conjunt alemany, formada per Wiencek i Pekeler, i va trobar el premi del gol en el minut 15, quan va fer el 10-9. El ‘17’ blaugrana va repartir-se els minuts amb Fabregas en atac i amb Sorhaindo en defensa, i així va completar el seu debut en un escenari colossal com el Lanxess Arena, i contra un rival de la magnitud del Kiel.

Luka Cindric, per la seva banda, va saltar a la pista en el minut 21 després d’un temps mort amb 12-9 al marcador. El croat es va situar al lateral esquerre, amb Entrerríos com a central. En els últims minuts de la primera part, Pálmarsson va substituir l’asturià i Cindric es va situar al centre. En la represa es van alternar, i d’aquesta manera el ‘25’ blaugrana continua adquirint les nocions tàctiques del joc.

A banda dels debuts de Serdio i Cindric, també va gaudir d’alguns minuts Albert Pujol. El jugador del filial, que està en dinàmica de primer equip durant la pretemporada, va debutar amb el 15 a l’esquena en la primera part del partit al Lanxess Arena.