El filial arrenca i posa rumb als Estats Units

El filial arrenca i posa rumb als Estats Units

Els de Closas faran una estada de pretemporada d’una setmana a Dallas amb dos amistosos contra els Aussies i el NY Ecuador

El Barça B de futbol sala s’ha posat en marxa sota les ordres, per quarta temporada consecutiva, del tándem tècnic format per Xavi Closas i Òscar Alonso. L’equip ha arrencat amb dos dies d’entrenament a la Ciutat Esportiva i aquest mateix diumenge ja vola cap a Dallas. Allà el filial hi portarà a terme una estada de pretemporada, entre els dies 11 i 18 d’agost, que inclou dos amistosos: Aussies-Barça B (dijous 15/8) i NY Ecuador-Barça B (dissabte 17/8). No serà l’únic viatge llarg que farà l’equip durant la pretemporada. Els de Closas també aniran a Polònia, entre els dies 26 d’agost i 1 de setembre, per participar al prestigiós torneig Futsal Masters.

Les cares noves

El Barça B de Closas presenta tres fitxatges de cara a la nova temporada. Són el porter Òscar de la Faya (Manzanares), l’ala-tanca Mario López (Industrias Santa Coloma) i l’ala Rachid (Barcelona Futsal), aquest últim encara en edat juvenil. També cal destacar que Alejandro Cerón, David Peña i Víctor Pérez passen a ser sèniors. I que, a més de Bernat Povill i Nicolás Marrón, el cos tècnic també comptarà habitualment amb els juvenils Álex Royo, Christian, Daniel i Adrià Sánchez.

Condicionats per l’Europeu sub-19

Fins a quatre jugadors del filial han estat convocats per disputar l’Europeu sub-19 que tindrà lloc a Letònia entre el 8 i el 14 de setembre. Són Alejandro Cerón, David Peña, Bernat Povill i Nicolás Marrón. Els quatre jugadors només han pogut entrenar-se aquests dos primers dies amb el grup i no s’incorporaran a la disciplina del filial fins que acabi l’Europeu, a partir del 15 de setembre.

Closas, optimista

El tècnic Xavi Closas reconeix que “l’equip viurà una pretemporada molt atípica pels viatges llargs als Estats Units i Polònia i, sobretot, per les absències dels internacionals”.

“De moment l’ambient és molt bo i tots arriben amb moltes ganes. Tenim un equip molt jove i la nostra prioritat és la formació de jugadors. El millor aval de la nostra feina és el bon rendiment dels nostres exjugadors a Primera Divisió i també, quan ha fet falta, amb el primer equip”, explica Closas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut