THW Kiel – Barça: Preparats per al primer amistós

THW Kiel – Barça: Preparats per al primer amistós

Els blaugranes s’estrenen aquest diumenge (15.45 h) al Lanxess Arena de Colònia contra el conjunt alemany, que aquest curs torna a disputar la Champions

Després de cinc dies d’entrenaments a Encamp (Andorra) i una última sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça d’handbol ha marxat a Colònia per disputar el primer partit amistós de la pretemporada. Aquest diumenge (15.45 hores), al Lanxess Arena, els blaugranes s’enfrontaran al THW Kiel en un clàssic d’Europa i també de les darreres temporades. L’amistós s’emmarca en la jornada de Helden des Handballs (Herois de l’handbol), que se celebra des de fa diverses temporades en diverses seus.

El conjunt alemany torna aquesta temporada a la Champions League després d’un curs absent. El Kiel ha canviat d’entrenador aquest estiu, i l’exblaugrana Filip Jicha ha agafat les regnes de la banqueta zebra després d’un any com a ajudant d’Alfred Gislason. El curs passat, els alemanys van ser campions de la Copa EHF i van quedar segons a la Bundesliga, i això els va donar el passaport per a la EHF Champions League.

Per al primer partit de pretemporada, Xavi Pascual s’ha endut a Colònia 16 jugadors. A l’espera de la incorporació de Thiagus Petrus, que va disputar els Jocs Panamericans amb el Brasil, i amb l’absència per lesió de Casper Mortensen, el tècnic blaugrana compta amb 15 jugadors del primer equip. Albert Pujol, del filial, completa la convocatòria que viatja a Alemanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut