Barça Femení – Olympique de Marsella (prèvia): El primer (i únic) a casa

Barça Femení – Olympique de Marsella (prèvia): El primer (i únic) a casa

11.00h, Barça TV i 'streaming' fcbarcelona.cat: L’equip disputa un amistós de nivell a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La pretemporada del Barça Femení continua. I ho farà aquest diumenge amb l’únic amistós a casa. Serà davant l’Olympique de Marsella, a la Ciutat Esportiva, a partir de les 11.00 h. L’equip entrarà així en una nova fase de la preparació, deixant enrere l’exigència física de l’estada de la Vall d’en Bas. Ara arriben tres compromisos de nivell en vuit dies: OM, Arsenal i Montpeller. El primer serà l’únic del Barça a casa fins al debut a la Lliga (el 7/8 de setembre).

En un duel en què caldrà veure com afecta l’esforç físic dels dies previs, el tècnic Lluís Cortés té les baixes mèdiques de Lieke Martens, Carla Armengol, Candela Andújar i Pamela Tajonar. Jana Fernández, en canvi, ja s’ha reincorporat a la dinàmica blaugrana després de la participació al torneig COTIF amb la selecció espanyola, on va ser escollida com la millor jugadora.

Les valoracions de Lluís Cortés

“L’equip està bé, les sensacions són molt bones. Sí que és cert que hi ha fatiga acumulada perquè el volum de treball ha estat molt gran. És normal que tinguin les cames cansades, però és el que busquem perquè això ens donarà energia per a la temporada”.

“Amb tres partits en una setmana ens aproparem més a la realitat del joc, amb situacions de doble partit. Fins ara la idea ha estat entrenar molt i bé i ara és traslladar-ho als partits, amb rivals que reprodueixin contextos semblants als que ens trobarem. Seran bons tests”.

Les valoracions de Laia Codina

“És el primer i únic a casa i esperem seguir rodant-nos. Comencem a tenir les cames més fresques i estem amb ganes de competir. Un equip com l’Olympique de Marsella ens posarà les coses difícils i serà bonic de jugar”.

“Personalment estic molt bé, m’estan ajudant moltíssim dins i fora del camp. Les noves incorporacions també s’estan adaptant molt ràpid, tenim molt bon equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut