Luka Cindric: “Sempre he somiat jugar amb el Barça”

Luka Cindric: “Sempre he somiat jugar amb el Barça”

El nou fitxatge de la secció d’handbol s’ha mostrat il·lusionat amb aquesta nova etapa al Club

El segon fitxatge de la secció del Barça d’handbol, Luka Cindric, ha estat presentat aquest divendres al Palau Blaugrana. El central croat, provinent del Vive Kielce, ha signat un contracte fins a la temporada 2022/23 i s’ha convertit, així, en el sisè jugador croat de la història de la secció. "Estic molt feliç de poder formar part d’aquesta gran família esportiva. Des de sempre he somiat jugar amb el Barça i ara estic molt feliç. Ja he començat a entrenar-me amb l’equip i hi ha molt bon ambient. Tinc moltes ganes de començar la temporada i formar part de tots els èxits del Club".

Juntament amb Cindric, l’ha acompanyat el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, que ha destacat que el croat es tracta "d’un dels millors jugadors del món". També hi ha estat present el director d’Àrea d’Esports Professionals, Albert Soler, que ha assegurat que "l’objectiu passa per ser un referent a Europa en totes les seccions i el fitxatge de Cindric va en aquesta línia". Finalment, el mànager esportiu d’handbol, David Barrufet, ha destacat la facilitat a l’hora de fer el fitxatge: "Ell tenia molt clar que volia venir al Barça i aquesta voluntat ha facilitat molt el procés".

Un somni des de petit

"Des que vaig començar a jugar a handbol, sempre m’he vist jugant en el Barça en un futur. Està clar que és més que un club i la meva primera impressió ha estat molt bona. Ja he parlat amb Xavi Pascual i tinc moltes ganes de poder començar la temporada".

Compartir pista amb estrelles de l’handbol

"És un plaer poder compartir vestidor amb jugadors de talla mundial, no només Pálmarsson o Entrerríos (amb qui compartirà posició). És un esport d’equip, no individual; per tant, espero tenir una bona relació amb tots i aconseguir bons resultats".

Millorar els resultats de la temporada passada

"El Barça va fer una molt bona temporada. Va ser el millor equip, però va tenir una mala segona part en les semifinals europees. És per això que crec que soc aquí: per aportar aquest plus i poder aconseguir els màxims títols possibles".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut