Pretemporada a la platja

Pretemporada a la platja

El Barça surt de la rutina amb un entrenament físic i una sessió de futvòlei a Castelldels

Aquesta temporada el Barça de futbol sala ha optat per un model de pretemporada diferent dels últims anys. El tècnic Andreu Plaza ha preferit que l’equip no fes cap estada i que s’entrenés a Barcelona. El motiu? Estalviar-li a l’equip uns dies de concentració en una temporada ja de per si prou carregada de viatges. “A finals d’agost ja viatgem deu dies a Tailàndia i hem preferit quedar-nos a Barcelona i que els jugadors puguin estar a prop de les seves famílies, perquè durant la temporada ja passem molts dies fora de casa”, justifica Plaza.

Entrenament a la platja

L’equip treballa aquests dies en dobles sessions de treball de pista i de gimnàs al Palau Blaugrana i a la Ciutat Esportiva per començar a agafar la forma. Són sessions de treball molt intenses que posen l’accent en la preparació física del grup. En aquest sentit, l’equip ha aprofitat la primera setmana de pretemporada per treballar a la platja de Castelldels, un entrenament exigent i alhora lúdic amb un circuit amb diferents estacions de treball físic i una sessió de futvòlei amb bany inclòs a la platja. Per rematar la jornada, la plantilla ha celebrat el primer sopar de grup de la temporada i s’ha conjurat per repetir els èxits del curs passat.

“És un tipus d’entrenament que ens permet sortir de la rutina i que, al mateix temps, serveix per reforçar els vincles del grup amb una jornada de convivència fora de l’entorn de treball habitual”, explica el segon entrenador Miguel Andrés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut