Panadero rep l’alta mèdica i comença la pretemporada “amb més ganes que mai”
Ofert per

Panadero rep l’alta mèdica i comença la pretemporada “amb més ganes que mai”

El jugador osonenc s’ha recuperat de la lesió a l’espatlla esquerra produïda en l’última edició de la Copa del Rei

La primera notícia positiva d’aquest inici de curs 2019/20 és el retorn de Sergi Panadero a la dinàmica de l’equip. El jugador osonenc ha rebut l’alta mèdica després d’haver-se recuperat de la lesió a l’espatlla esquerra produïda en els quarts de final de l’última edició de la Copa del Rei (22 de febrer).

El ‘9’ blaugrana va ser intervingut quirúrgicament a principis de març i es va perdre tot el que restava de campanya. Cinc mesos després, Panadero ha iniciat la seva dissetena temporada al Barça, realitzant les corresponents proves mèdiques i entrenant al ritme de treball de l’equip dirigit per Edu Castro.

“Estic molt content d’estar bé i del treball fet durant tots aquests mesos”, ha dit Panadero, agraint la implicació dels Serveis Mèdics del FC Barcelona. “No estava acostumat a una lesió llarga, però amb el suport de tota la secció i de la família s’ha fet més amena”.

‘Pana’, que va arribar a Can Barça el 2003, s’ha mostrat molt “il·lusionat” per afrontar un nou curs: “Tenim una gran plantilla i hem de lluitar per tots els títols que tenim en joc”. “Aquests mesos m’han servit per carregar piles mentalment i començar amb més ganes que mai”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut