Els patins comencen a rodar!

Els patins comencen a rodar!

El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada amb l’objectiu “d’intentar guanyar-ho tot i de ser competitius”

Ha arribat l’hora de treure la pols a les rodes i de posar-se els patins. El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquest dimecres la pretemporada 2019/20 amb les piles carregades després de les vacances estiuenques. La intenció és clara: preparar-se el millor possible per afrontar una temporada en que “s’intentarà guanyar-ho tot i ser competitius”.

Edu Castro s’ha mostrat “alegre” per “tornar a la millor feina del món” per tercera temporada consecutiva. El tècnic ha destacat la importància d’intentar aconseguir els cinc títols en joc, subratllant que el play-off de l’OK Lliga aportarà “més partits d’alt nivell i un component d’emoció fins al final”.

Els jugadors han realitzat aquest matí les corresponents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i després s’han desplaçat fins al Palau Blaugrana per realitzat la primera sessió de gimnàs i de pista. “Hem de preparar-nos de la millor manera per poder guanyar tots els títols”, ha dit Pablo Álvarez, satisfet per l’arribada d’un “excel·lent jugador” com Helder Nunes.

El jugador portuguès ha realitzat el primer entrenament com a jugador del Barça d’hoquei, que també presenta novetats en el cos tècnic. Marc Gual s’incorpora com a delegat després de la seva exitosa etapa com a jugador i també entren a formar part de l’equip el doctor Bernat de Pablo i l’encarregat de material Israel Gómez.

Estada de pretemporada a Encamp

La plantilla s’exercitarà aquest dijous i divendres al Palau Blaugrana per descansar dissabte i desplaçar-se el diumenge 11 d’agost cap a Encamp (Andorra), on realitzarà una estada de pretemporada fins el divendres 16. El primer compromís serà el 23 d’agost al Palau, en el partit entre el Barça i el Citylift Girona corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut