Miami acull la III Trobada Panamericana de Penyes

Miami acull la III Trobada Panamericana de Penyes

Representants de 13 penyes de l’Amèrica Central i del Nord s’han reunit a Miami coincidint amb la Gira de l’equip als EUA

Aquest dimarts s’ha celebrat a Miami la III Trobada Panamericana de Penyes amb la participació de 25 penyistes representants de 13 penyes l’Amèrica Central i del Nord. La reunió, prèvia al primer partit del Barça de la Gira als Estats Units davant el Nàpols, ha estat presidida pel directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, Josep Maria Barnils, i pel president de la Federació de Penyes Barcelonistes de la Zona Món, Antonio Freire.

La trobada ha consistit bàsicament en una reunió de treball en què s’han posat en comú diferents aspectes relacionats amb el moviment penyístic i on els assistents han pogut conèixer de primera mà les novetats més importants que el Club ha impulsat en aquesta àrea.

Entre d’altres, hi han participat membres de les penyes de Washington DC, Panamà, El Salvador, Houston, Puerto Rico, Nova York i Miami, representada aquesta darrera pel seu vicepresident, Rafael Escofet, que ha exercit d’amfitrió.

Aquesta és la tercera edició de la Trobada Panamericana de Penyes, un esdeveniment que organitza la Confederació Mundial de Penyes i que, com ha succeït aquest any, se celebra amb motiu de la Gira de l’equip pels Estats Units. La primera edició va tenir lloc a Nova York el 2017, mentre que l’any passat va ser Dallas la ciutat que va acollir aquesta reunió.

III Trobada Panamericana de Penyes
III Trobada Panamericana de Penyes
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut