Local

Primer entrenament a Miami amb quatre jugadors

La Barry University de Miami ha acollit una primera sessió amb Coutinho, Arthur, Arturo Vidal i Iñaki Peña

Miami ha viscut el primer entrenament del FC Barcelona. Almenys, d’una petita part del conjunt blaugrana, que aquest matí s’ha exercitat a la Barry University -seu d’una universitat catòlica privada fundada als anys 40- abans de la primera sessió amb la totalitat del grup aquesta tarda al Hard Rock Stadium, escenari del primer compromís blaugrana a terres nord-americanes.

Tots els detalls de la gira als Estats Units
Consulta la informació de la gira blaugrana, on els culers disputaran dos partits contra el Nàpols
TOTA LA INFORMACIÓ

En la sessió han participat els tres futbolistes sud-americans que més tard s’han incorporat a la dinàmica d’entrenaments: els campions de la Copa Amèrica amb el Brasil Coutinho i Arthur i el semifinalista xilè Arturo Vidal. Per tots tres aquest ha estat tot just el segon entrenament, després del celebrat a Barcelona just abans de marxar rumb als Estats Units. Amb ells s’ha exercitat també el porter del Barça B Iñaki Peña.

Cal recordar que Luis Suárez va incorporar-se el dia 31 als entrenaments i que ja va tenir els seus primers minuts durant el Trofeu Joan Gamper, mentre que Lionel Messi va patir una lesió al soli en la seva primera sessió i no ha pogut viatjar a terres nord-americanes.

Més notícies aquí