10 anys de pretemporades a Encamp

10 anys de pretemporades a Encamp

El tècnic del Barça, Xavi Pascual, el capità, Víctor Tomàs, i el directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, han compartit roda de premsa amb la Cònsol Menor d’Encamp, la Sra. Esther París

Aquest dimarts s’ha celebrat la ja habitual roda de premsa institucional al Comú d’Encamp durant l’estada del Barça d’handbol a terres andorranes, que es repeteix per 10a temporada. En la trobada amb els mitjans hi han participat Xavi Pascual, entrenador blaugrana, Víctor Tomàs, capità de l’equip, i Jordi Argemí, directiu responsable de la secció. Tots ells han estat rebuts per la Cònsol Menor d’Encamp, la Sra. Esther París, que ha rebut l’obsequi d’una samarreta signada per tots els jugadors del Barça. A més, ha desitjat sort a l’equip de cara a la nova temporada.

Tots els protagonistes han coincidit a destacar la bona rebuda que sempre té l’equip a Encamp, on hi realitza una estada de pretemporada des de fa deu temporades. “No podem dir que ens sentim com a casa; Encamp ja és casa nostra”, comentava Xavi Pascual. De la mateixa manera, el capità blaugrana ha comentat que “venir a Encamp significa entrenar molt, però som conscients que és la base per començar bé una temporada”. Tomàs ha agraït que “any rere any es renovin les instal·lacions” i ha explicat que veu l’equip “ferit però amb ganes”.

En acabar la roda de premsa davant dels mitjans, s'ha fet una fotografia de família a les portes del Comú d'Encamp, en què s'hi ha afegit tota la plantilla del Barça i el cos tècnic.

Declaracions d’Esther París:

“És un orgull tenir el Barça d’handbol aquí. Us felicitem per l’any que vau fer i us desitgem molta sort per a la nova temporada”.

Declaracions de Jordi Argemí:

 “El tracte sempre és excepcional, si no, no hi tornaríem cada any”.

“La il·lusió de l’equip és màxima. És una secció exemplar”.

Declaracions de Xavi Pascual:

“És molt difícil d’explicar que un equip d’alt rendiment fa 10 anys que fa la pretemporada al mateix lloc”.

“Per al bé de tothom espero que seguim venint molts anys”.

“L’estat anímic pesa, però el dol ja ha passat. Com abans ho entenguem, millor. Estic content de veure com treballa l’equip”.

“Encara que la gent no ho valori, cal destacar la bona temporada que va fer l’equip”.

“El Luka (Cindric) i l’Abel (Serdio) han de tenir un paper protagonista dins de l’equip. Espero que demostrin per què els hem portat. Estic content amb ells i amb els seus companys per com els acullen”.

Declaracions de Víctor Tomàs:

“Venir a Encamp significa entrenar molt, però som conscients que és la base per començar bé una temporada”.

“Agraïm que any rere any es renovin les instal·lacions, ens hi trobem com a casa”.

“L’equip està ferit. Som molt competitius i, tot i que ja ha passat, tenim al cap com va acabar la temporada passada. Com abans ens n’oblidem, millor. Tots tenim ganes de començar a competir”.

“El Luka (Cindric) té més recorregut internacional, però tant ell com l’Abel (Serdio) ens donaran molt, sobretot en atac”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut