Local

Recepció de Sony abans de la Barça Fest de Miami

Reconeguts artistes i futbolistes de la plantilla del Barça participen en una trobada que suposa el tret de sortida a un acord de col·laboració entre Sony i el FC Barcelona que s’oficialitzarà aquest dimarts

Música i futbol. Aquest dilluns al vespre, cap a les 21 hores, s’ha celebrat a Miami una recepció per part de Sony en què han participat reconeguts artistes i futbolistes de la plantilla del primer equip blaugrana. La celebració d’aquesta trobada suposa, doncs, el tret de sortida a un acord de col·laboració entre Sony i el FC Barcelona que s’oficialitzarà aquest mateix dimarts.

Han assistit, entre d’altres, músics com Carlos Vives, Becky G, Pedro Capó, Nicky Jam o ChocQuibTown, mentre que en representació blaugrana hi eren Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann, Arturo Vidal, Rafinha, Samuel Umtiti i Jordi Alba, així com el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i els directius Marta Plana i Javier Bordas, la delegada de Cultura de la Junta Teresa Basilio, el secretari tècnic Éric Abidal i l’ambaixador Juliano Belletti.

Cal recordar que aquesta recepció s’ha produït 24 hores abans de la Barça Fest que es viurà aquest dimarts -entre les 18h i les 22h- al Bayfront Park de Miami en què actuaran Pedro Capó i Play N Skillz.

A banda, la Barça Fest inclourà activitats d’entreteniment com un photocall, la possibilitat de fotografiar-se amb trofeus o la presència de Barça Legends. També hi haurà una Barça Store per equipar-se de blaugrana i diverses food trucks per agafar energies de cara al Barça-Nàpols que es jugarà al Hard Rock Stadium aquest dimecres.

Tots els detalls de la gira als Estats Units
Consulta la informació de la gira blaugrana, on els culers disputaran dos partits contra el Nàpols
TOTA LA INFORMACIÓ
Més notícies aquí