El Barça B comença l’estada a Torremirona

El Barça B comença l’estada a Torremirona

El filial blaugrana, que arriba a terres gironines amb 26 jugadors disponibles, disputarà el proper dimecres 7 d’agost el tradicional partit d’estiu al camp de l’Escala

El Barça B ja s’ha instal·lat al Torremirona Golf & Spa Resort per realitzar l’estada de pretemporada fins el 14 d’agost. Garcia Pimienta ha desplaçat a terres gironines als 26 jugadors disponibles ja que Iñaki Peña, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz viatgen amb el primer equip a la gira americana mentre que el japonès Hiroki Abe es troba al seu país per resoldre els tràmits burocràtics necessaris de cara a poder-lo inscriure a la competició. Chumi, que es recupera d’una ferida al peu dret també ha viatjat amb l’equip. L’expedició a Torremirona està formada per: Carevic, Sergi Puig, Oriol Busquets, Guillem, Monchu, Kike Saverio, Sarsanedas, Morer, Jorge Cuenca, Vilarrasa, Chumi, Mingueza, Jandro, Marqués, McGuane, Ballou, Araujo, Santi Bueno, Gabriel Novaes, Lucas de Vega, Peque, Arnau Comas, Reis, Van Beijnen, Miranda i Collado.

L’equip jugarà el proper dimecres, 7 d’agost, el tradicional partit al camp de l’Escala (19.30 hores). La propera setmana, els dies 13 i 14 d’agost, el Barça B disputarà el Torneig de l’Estany, que aquest any compleix cinquanta anys, a l’estadi Miquel Coromina i Morató de Banyoles. El Barça B jugarà la primera semifinal el dimarts 13 contra el Banyoles (19.30 hores). Al dia següent, depenent del resultat, el filial blaugrana disputarà la final o el partit pel tercer i quart lloc contra l’Olot o el Figueres, que s’enfronten en l’altre semifinal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut