El Barça ja treballa al Comú d’Encamp

El Barça ja treballa al Comú d’Encamp

Els blaugranes van arribar dissabte, i aquest diumenge ja han completat la primera jornada sencera a Andorra amb una triple sessió: carrera contínua, treball al gimnàs i entrenament a la pista

El Barça ha completat aquest diumenge la primera jornada sencera de l’estada al Comú d’Encamp (Andorra). El conjunt blaugrana s’hi va desplaçar el dissabte després d’exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i a Andorra hi ha trobat un entorn més favorable per iniciar el treball de pretemporada. Una part de l’inici de temporada habitual en els darrers anys.

El dia ha començat ben d’hora sobre la gespa del Camp d’Esports Comunal de Prada de Moles, on els jugadors han completat una sessió de carrera contínua. A mig matí, la plantilla s’ha desplaçat al Complex Polisesportiu d’Encamp per completar una sessió de força al gimnàs i, per acabar, a la tarda han trepitjat el parquet per fer el primer entrenament de pilota de l’estada a Encamp.

Aquesta rutina es repetirà durant els propers dies, i dijous l’equip tornarà a Barcelona per seguir amb el pla de la pretemporada. Es disputaran dos partits amistosos, a Colònia contra el THW Kiel (diumenge 11) i a Montpeller (dimecres 14).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut