Hospitalet - Barça B: Eliminats de la Copa Catalunya als penals (0-0; 4-3)

El partit, molt igualat des del primer moment, s’ha acabat decidint des dels onze metres

El Barça B eliminat de la Copa Catalunya després d’un intens i igualat partit contra el CE l’Hospitalet a l’Estadi Municipal de l’Hospitalet (0-0; 4-3 als penals). Els blaugranes han lluitat en tot moment per aconseguir la victòria i classificar-se per a la següent fase del torneig, però la mala sort ha fet que, a la tanda de penals, els de Garcia Pimienta quedessin fora de la competició.

Garcia Pimienta ha alineat a la primera part un equip format per Iñaki Peña, Morer, Araujo, Jorge Cuenca, Guillem, Oriol Busquets, McGuane, Reis, Novaes, Monchu i Kike Saveiro. El partit ha arrencat molt igualat i, tant l’equip local com el visitant, han tingut clares ocasions de gol. Així, malgrat que tots dos equips han marxat al vestidor amb el 0 a 0 al marcador, s’ha pogut veure l’ADN Barça. A més, tot i que una gran part de jugades han vingut per la banda esquerra, Monchu també ha creat perill prop de l’àrea. L’Hospitalet, però, ha sabut defensar-se i també s’ha internat amb perill a l’àrea blaugrana.

Els següents 45 minuts no han estat pas diferents dels de la primera part. El matx, que en aquesta segona part ha comptat amb la incorporació d'Ansu (min 46), Vilarrasa (min 68), Sarsanedas min (68), Mingueza (min 76) i Moriba (min 76), ha continuat igualat amb ofensives blaugrana provinents dels laterals Dani Morer i Ignasi Vilarrasa. La pressió a l’àrea rival també ha augmentat i, fins i tot hi ha hagut diverses ocasions per als de Garcia Pimienta. No obstant això, l’Hospitalet tampoc ha abaixat la seva intensitat i ha aprofitat qualsevol oportunitat per posar a prova la línia defensiva blaugrana.

Sense gols, la tanda de penals decideix

Aquesta igualtat entre tots dos equips els ha dut a enfrontar-se a una tanda de penals que ha acabat decidint l’equip classificat per a la següent fase de la Copa Catalunya. Els jugadors blaugrana que han estat els encarregats de desempatar el partit i que han llançat els penals han estat Araujo, Mc Guane, Ansu, Guillem i Monchu. Després d’un xut fora del conjunt local, Aliaga, el porter de l’Hospitalet, ha aturat els xuts d’Ansu i Guillem, i ha aconseguit, així, el pas pel seu equip a la segona fase d’aquesta Copa Catalunya.