Les 10 curiositats de Junior Firpo

Les 10 curiositats de Junior Firpo

Descobrim diverses curiositats del nou fitxatge del FC Barcelona

Coneixem més a Junior Firpo, la cinquena incorporació al primer equip del FC Barcelona per aquesta nova temporada. A continuació, us presentem deu curiositats que potser desconeixieu sobre el nou lateral blaugrana:

- És el primer jugador nascut a la República Dominicana que arriba al primer equip del FC Barcelona. A més, també és el primer futbolista nascut al país d'Amèrica Central que juga a la Lliga. Perquè els altres tres dominicans que han passat per Primera Divisió no havien nascut a aquest país de les Antilles.

- Va arribar amb sis anys a Màlaga, on es va formar en diferents equips de la província com l’Atlético Benamiel, el Tiro Pichón o el Puerto Malagueño.

- Tot i néixer a la República Dominicana, és internacional amb la selecció espanyola, amb la qual s’ha proclamat campió d’Europa sub-21 aquest 2019. Amb la selecció dominicana, només va disputar un partit amistós amb la selecció absoluta contra la sub-23 de Brasil.

- Com molts altres laterals, abans d’ocupar aquesta demarcació va començar jugant d’extrem.

- Només s’ha enfrontat en una ocasió contra el FC Barcelona, va ser la temporada passada al Camp Nou en la victòria del Reial Betis per 3-4. Firpo, a més d’obrir la llauna, també va fer una assistència a Sergio Canales.

Junior va fer un gran treball ofensiu i defensiu la temporada passada al Camp Nou - Miguel Ruiz

- Serà el 25è jugador que haurà defensat la samarreta del Reial Betis i del FC Barcelona. Juntament amb Ramon Maria Calderé, Sánchez Jara, José Manuel Pinto, Sergio García, Damià Abella, Marc Bartra, Martín Montoya o Cristian Tello, entre d’altres.

- Fa quatre mesos va néixer la seva primera i única filla: Jannet.

- Nascut el 1996, comparteix any de naixement amb un altre futbolista del primer equip: Arthur Melo

- El primer sou com a futbolista el va invertir a treure’s el carnet de conduir.

El seu primer sou com a futbolista el va invertir a treure’s el carnet de conduir

- Junior Firpo és un esportista total. A la República Dominicana també jugava a bàsquet i a beisbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut