Tots units a per la LigaSports Cup

Tots units a per la LigaSports Cup

Dissabte l’estadi Joan Serrahima acull aquesta innovadora competició caracteritzada per ser per equips mixtos

La màxima expressió del “tots units fem força” que sona en l’himne del Barça, es veurà demà dissabte a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. Aquest estadi serà la seu de la primera edició de la LigaSports Cup, una prova innovadora, completament diferent a les competicions tradicionals i que busca potenciar l’espectacle i l’emoció fins al final.

Equips mixtos i eliminacions en els salts i en els llançaments

La gran novetat d’aquesta competició és la configuració dels equips, que seran mixtos. Al llarg de tota la tarda (la competició engega a les 19.00h i acabarà a les 21.45h) es disputaran totes les proves del programa, però la meitat serà per als homes (100m, 400m, 110mv, alçada, triple, pes, martell i 5.000m marxa) i l’altre meitat per a les dones (200m, 800m, 400mv, perxa, longitud, disc i javelina). A més, també hi haurà tres relleus mixtes: 2x1.500m, 4x100 i 4x400m.

L'altra gran novetat serà el sistema de competició en les proves de llançament i en els salts. Pel que fa als salts horitzontals i els llançaments, a mesura que s'avanci en la competició aniran caient els atletes amb les pitjors marques fins que quedi un. A més, cada ronda constarà de dos salts per atleta i, un cop s'avanci de ronda, els registres anteriors no comptaran.

Pel que fa als salts verticals, els atletes disposaran d'un total de vuit salts que podran gestionar com vulguin (respectant la normativa IAAF) i la prova serà per al millor saltador.

Rodríguez, Erta, Bestué i Tobalina, alguns dels noms destacats

Entre els noms destacats d’aquesta competició hi ha el d’Ángel David Rodríguez (100m), la recent medalla de bronze dels 200m en l’europeu sub20, Jaël Bestué, el líder de l’any dels 400m, Bernat Erta, o el consolidat llançador de pes Carlos Tobalina.

A més, també cal destacar la presència d’atletes com Arantza Moreno, Xesc Tresens o Alexis Copello.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut