Victòria en el segon partit de la pretemporada

Victòria en el segon partit de la pretemporada

El Barça B supera al Santfeliuenc per 3-0, amb dos gols d’Ansu i un de McGuane, en un bon partit disputat al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça B ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada. L’equip de Garcia Pimienta s’ha imposat per 3-0 al Santfeliuenc en un bon partit que s’ha disputat al Camp 7 de la Ciutat Esportiva davant de 810 espectadors. Dos gols d’Ansu, a la primera part, i un de McGuane, a la segona, han sentenciat un partit que ha deixat dues bones notícies més: el debut d’Hiroki Abe i el retorn del capità Ferran Sarsanedas, ja amb l’alta mèdica, després de superar la seva lesió de llarga durada.

El Barça B ha completat avui un bon partit. Garcia Pimienta ha alineat a la primera part un equip format per Carevic, Morer, Araujo, Comas, Vilarrasa, Oriol Busquets, Serrano, Reis, Ansu, Lucas i Kike Saverio. Ansu, en un remat ras creuat des de fora de l’àrea (m. 13), ha obert el marcador. El mateix Ansu, un minut després d’una gran ocasió de Kike Saverio, ha fet el 2-0 al aprofitar un remat de cap de Serrano al pal per marcar a plaer (m. 45).

El Barça B ha sortit a la segona part amb Sergi Puig, Morer, Mingueza, Jorge Cuenca, Vilarrasa, Oriol Busquets, Reis, McGuane, Peque, Gabriel i Kike Saverio. McGuane ha culminat al minut 62 un contraatac per fer el 3-0 definitiu (m. 62). Cinc minuts després han sortit Santi Bueno, Van Beijnen, Ilaix, Hiroki i Sarsanedas. El davanter japonès ha debutat amb el Barça B i tot l’equip ha celebrat amb aplaudiments el retorn de Ferran Sarsanedas després de superar la seva lesió de llarga durada. El capità, amb molt bones sensacions, fins i tot ha estat a punt de marcar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut